27/12/07

ΛΟΝΔΙΝΟ... ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΛΟΝΔΙΝΟ: Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Αν επισκεφθείτε το Λονδίνο, δεν θα πλήξετε ούτε λεπτό, αυτό σας το υπογράφω. Πόλη extra large, πολλά αξιοθέατα, πλούσιες αγορές, θέατρο και art happenigs σας περιμένουν...
Δείτε το Χάϋντ Πάρκ και τα ανάκτορα του Κένσινκτον, την Μάρμπλ Αρτς, την πλατεία Τραφάλγκαρ και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Αναζητείστε το κτίριο του Κοινοβουλίου και δείτε το σύμβολο της πόλης, το Μπιγκ Μπεν. Περάστε από το Σίτυ, την financial heart της πόλης, και δείτε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Επισκεφθείτε οπωσδήποτε τον Πύργο του Λονδίνου, την πλατεία Πικαντίλι με το διάσημο άγαλμα του Έρωτα και την πλατεία Λέστερ, η οποία σφύζει απο νυχτερινή διασκέδαση. αξίζει επίσης να δείτε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν και να θαυμασετε από κοντά τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου. Για να απολαυσετε το Λονδίνο από ψηλα,ανεβείτε στο London Eye της British-Airways και το θέαμα θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστο.
Επίσης,επιβάλλεται μια επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο.
Για shopping περπατήστε την πασίγνωστη Όξφορντ Στρητ και μπείτε στα μεγάλα πολυκαταστήματα που θα βρείτε εκεί. Για διάσημους οίκους μόδας περπατήστε την Μποντ Στρητ και για ακριβά ψώνια γενικώς θα σας ενθουσιάσει η Ρήτζεντ Στρητ.
Καλά να περάσετε...Δεν υπάρχουν σχόλια: